B.O.G. Verhuur Winkelpand

Akerstraat 24-26, Kerkrade

Kenmerken:


Bestemming: Winkelpand
Land: Nederland
Parkeergelegenheid: Er zijn parkeerplaatsen aanwezig bij het pand
Omgeving: Kernwinkelgebied van Kerkrade
Bereikbaarheid: Zowel per (vracht)wagen alsook middels het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar.
Bijzonderheden: Wordt gerenoveerd
Prijs: huur N.o.t.k.


Beschrijving:In 2020 zal de Akerstraat 24-26 in Kerkrade volledig vernieuwd worden.

Begane grond:
Op de begane grond zal de winkel uitgebreid worden naar circa 1000m² VVO, met aansluitend 750m² eigen parkeerplaatsen. Er zal een dockhaven voor de winkel gerealiseerd worden die grenst aan een magazijnruimte van circa 125m² en aansluitend een kantine met lockers en toiletvoorziening van 30m².

Eerste etage:
Op de 1e etage boven de winkel zullen 4 nieuwe appartementen gerealiseerd worden met meerdere slaapkamers, inpandig balkon en achterliggend dakterras.

Appartement 1:
3 slaapkamer appartement met badkamer en toilet. Een ruime moderne keuken in een open aansluiting aan de woonkamer. Aparte bijkeuken/washok. Inpandig hoekbalkon van 15 m² en een dakterras van 84 m².
Totale oppervlakte: 150 m² BVO. Met 84 m² dakterras.

Appartement 2:
2 slaapkamer appartementen met badkamer en toilet. Een moderne keuken in een open aansluiting aan de woonkamer. Aparte berging/washok. En eenn een dakterras van 65 m².
Totale oppervlakte: 130 m² BVO. Met 65 m² dakterras.

Appartement 3:
2 slaapkamer appartement met badkamer en toilet. Een moderne keuken in een open aansluiting aan de woonkamer. Aparte bijkeuken/washok. Inpandig hoekbalkon van 15 m² en een dakterras van 25 m².
Totale oppervlakte: 140 m² BVO. Met 25 m² dakterras.

Appartement 4:
2 slaapkamer appartement met badkamer en toilet. Een moderne keuken in een open aansluiting aan de woonkamer. Aparte bijkeuken/washok. Inpandig hoekbalkon van 10 m² en een dakterras van 45 m².
Totale oppervlakte: 105 m² BVO. Met 45 m² dakterras.

Tweede etage:
Op de 2e etage boven zullen 7 nieuwe appartementen gerealiseerd worden met meerdere slaapkamersen een inpandig balkon. Deze appartementen zullen tussen de 80 m² en 100 m² groot worden.

Impressie video: