B.O.G. Verkoop Winkelpand

Bleijerheiderstraat 52, Kerkrade

VERKOCHT

Kenmerken:


Bestemming: Winkelpand
Land: Nederland
Metrage: 324m²
Bouwjaar: 1979
Parkeergelegenheid: Er zijn parkeerplaatsen aanwezig bij het pand
Omgeving: Kerngebied van Bleijerheide
Bereikbaarheid: goed per wagen en of via het openbaar vervoer.


Beschrijving:KANTOOR/WINKEL CA. 204 M² VVO
VERDIEPING CA. 120 M²

Object:
Winkel,- / kantoorruimte met bovenwoning gelegen in de wijk Bleijerheide. Ideale combinatie voor wonen en werken aan huis.

Winkel,- / kantoorruimte ca. 204 m²,
voorzien van een hellingbaan met automatische toegangsdeur, verwarming, verlichting, pantry en toiletvoorzieningen. Bovenwoning voorzien van riante woonkamer met tegelvloer, nette keuken, badkamer met douche en toilet en 2 slaapkamers.
Het object waar thans een apotheek is gevestigd heeft een moderne uitstraling en is uitermate geschikt voor zowel detailhandels,- als dienstverlenende invullingen.

Ligging:
Deze kantoor/winkelruimte is gelegen in de Kerkraadse wijk ‘Bleijerheide’, een rustige woonomgeving met snelle verbindingen naar Duitsland, Heerlen, en de N281 naar ‘De Beitel’ en ‘Avantis’.

Metrage:
Verdieping Omschrijving Oppervlakte
Begane grond Kantoor/winkelruimte circa 204 m²
Eerste verdieping Woning circa 120 m²
TOTAAL circa 324 m²

Parkeren:
Aan de achterkant van het object zijn vier parkeerplaatsen gelegen op eigen terrein. Koper dient zich te confirmeren aan de in de eigendomsakte opgenomen erfdienstbaarheden ten aanzien van de onderdoorgang naar de achtergelegen garageboxen c.q. parkeerplaatsen.

Bestemming:
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Kerkrade Zuid', vastgesteld op 26 juni 2013. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Waarde en Gemengd'. U dient zelf bij de gemeente Kerkrade te verifiëren of uw
bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.