B.O.G. Verkoop Winkelpand met woonruimte

Hoogstraat 141, Landgraaf

VERKOCHT

Kenmerken:


Bestemming: Winkelpand met woonruimte
Land: Nederland
Metrage: 528m²
Bouwjaar: 1944
Parkeergelegenheid: Er zijn parkeerplaatsen aanwezig bij het pand
Omgeving: Kerngebied Nieuwenhagen
Bereikbaarheid: goed per wagen en of via het openbaar vervoer.


Beschrijving:RUIM WINKELPAND MET BOVENWONING GESCHIKT VOOR MANTELZORG EN HORECA, AAN DE DOORGAANDE WEG GELEGEN IN NIEUWENHAGEN NABIJ WINKELCENTRUM OP DE KAMP

Royaal woon-winkelobject | prominente zichtlocatie

OBJECT
Het geheel betreft een royaal woon-winkelobject gelegen op een prominente zichtlocatie aan de doorgaande weg in Nieuwenhagen, Landgraaf. Het geheel meet totaal ruim 528 m² gebruiksoppervlakte, waarvan circa 130 m² winkeloppervlak.
De ruim bemeten commerciële ruimte op de begane grond is courant van opzet en kan geschikt gemaakt worden voor diverse doeleinden. Gezien de vele raampartijen is daglichttoetreding ideaal te noemen en zijn er talloze etaleer mogelijkheden. Verder is de commerciële (winkel)ruimte voorzien van een toilet en een liftinstallatie, welke toegang geeft tot souterrain, bovenwoning en de zolder. Achter de winkel bevindt zich verder nog een opslagruimte (eventueel aan te passen naar een garage) van circa 33 m² met toegang tot een tuin / buitenruimte.
De traditioneel ingedeelde woning is royaal van opzet en meet circa 193 m² woonoppervlakte. Deze is voorzien van een tweetal keukens, twee badkamers, een royale woonkamer en drie slaapkamers. Modernisering gewenst.

INDELING
Souterain:
Opslag kelder van circa 70 m2.

Begane grond:
De winkel heeft een frontbreedte van circa 8,25 meter en is ruim 19 meter diep.
Het vrij benutbare winkeloppervlak bedraagt ruim 130 m2.
De winkel is voorzien van toilet, lift met toegang tot souterain, woning, zolder. Achter de winkel ligt een garage van circa 33 m2.

Eerste verdieping:
Woonhuis, met toegang via zowel het trappenhuis als de lift. Woning is voorzien van woonkamer met keuken en mogelijkheid tot 4 slaapkamers.

Zolder:
Opslagruimte van circa 80 m2.

LIGGING
Het object is gelegen op een prominente zichtlocatie naast de kerk van Nieuwenhagen. De Hoogstraat is de doorgaande weg in Nieuwenhagen, Landgraaf. Het geheel bevindt zich verder dichtbij verschillende uitvalswegen zoals de binnen- en buitenring Parkstad Limburg. Deze wegen verbinden de diverse Parkstad gemeenten met elkaar. Waardoor men in enkele minuten per auto in zowel Brunssum, Heerlen als ook in Kerkrade kan komen. Verder bevindt zich winkelcentrum ‘Op de Kamp’ op steenworp afstand.

METRAGES
Verdieping Omschrijving Oppervlakte
Begane grond Winkelruimte circa 152 m²
Begane grond Opslag ruimte circa 33 m²
Eerste verdieping Woonruimte circa 193 m²
Souterrain Opslagruimte circa 70 m²
Tweede verdieping Opslagruimte circa 80 m²
TOTAAL circa 528 m²

PARKEREN
Naast het object is een parkeerplaats gelegen welke plaats biedt aan meerdere auto’s. Verder is het mogelijk om op de parkeerstroken langs de weg te parkeren. Bij alle parkeervoorzieningen in de omgeving is het mogelijk om gratis te parkeren.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Nieuwenhagen-Lichtenberg', vastgesteld op 27 juni 2013. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'wonen', ‘detailhandel’ en ‘waarde-archeologie’. Huurder dient zelf bij de gemeente Landgraaf te verifiëren of zijn bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

- Royaal object, ruim 528 m²
- Ruime parkeergelegenheid
- Goede locatie aan doorgaande weg
- Nabij winkelcentrum Op de Kamp
- Aanvaarding op korte termijn mogelijk