B.O.G. Verhuur Bedrijfshal

Tunnelweg 103B, Kerkrade

VERHUURD

Kenmerken:


Bestemming: Bedrijfshal
Land: Nederland
Metrage: Circa 360m²
Parkeergelegenheid: Er zijn parkeerplaatsen aanwezig bij het pand
Omgeving: Industriegebied Dentgenbach
Bereikbaarheid: Zowel per (vracht)wagen alsook middels het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar.


Beschrijving:TE HUUR

Algemeen :
Op bedrijventerrein Dentgenbach in Kerkrade wordt binnen een goed verzorgd bedrijfscomplex een unit ter grootte van circa 360 m² BVO te huur aangeboden. De unit bevat een toiletfaciliteit met kantoor. Boven op het kantoor is extra opslag via een trap. Tevens is sprake van een gezamenlijke toegangsweg. Parkeren kan voor de deur op eigen terrein.

Indeling :
De rechthoekige unit omvat circa 360 m² BVO en is voorzien van een modern afwerkniveau. De hoogte van de hal is ca. 6 meter en kent een vrije overspanning van circa 15 meter. Verder voorziet de hal in de volgende elementen
krachtstroom, verlichting, lichtstraat, overheadpoort, bedrijfsvloer, toiletvoorziening, heater en camerabeveiliging rondom het complex en inbraak- en brandalarm systeem.

Bereikbaarheid
Zowel per (vracht)wagen alsook middels het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar. De buitenring van Parkstad ligt op circa 250 meter afstand. De snelwegen richting Maastricht (A79), Aken & Antwerpen (A76) en Eindhoven (A2) zijn uitstekend en binnen enkele minuten bereikbaar.

Bijzonderheden :
• camera beveiliging rondom het pand;
• alarminstallatie en brandinstallatie;
• indelingstekeningen zijn op verzoek verkrijgbaar;
• oplevering in de huidige staat, doch zaken zijn bespreekbaar.