Mogelijkheden

Aankopen

Opzoek naar uw droomhuis?

Zoekt u naar het huis van uw dromen voor een gunstige prijs? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Bij Nivas B.V. bent u namelijk aan het juiste adres. Wij begrijpen dat het kopen van een woning niet iets alledaags is en dat er veel bij komt kijken. U bent opzoek naar een woning maar wilt niet de hoofdprijs betalen? Wilt u niet constant met makelaars in contact komen waarvan u het gevoel krijgt dat ze alleen op het onderste van uw beurs zijn gericht? Wilt u geen ingerekende courtagekosten betalen bij de koop van een woning? Vindt dan uw droomhuis tussen ons aanbod! Bij Nivas BV vindt u altijd woningen voor de beste prijs. Alle woningen binnen ons aanbod zijn in ons eigendom. Onderhandelen doet u dan ook direct met de eigenaar. Wilt u dus verzekerd zijn van de beste prijs voor een woonhuis? Zoek dan niet langer en neem contact met ons op. Wij bieden u 100% zekerheid op de beste aankoop.

Uw oude woning inruilen?

In de huidige economie wordt het steeds lastiger om uw huis te verkopen. De prijzen zijn niet zoals vroeger en de banken doen moeilijk om nieuwe hypotheken te verstrekken op huizen. Makelaars beloven hierbij te helpen maar tegen hoge courtagekosten en 9 van de 10 keer staat uw huis maandenlang te koop zonder enig resultaat of zekerheid. Wij werken niet als makelaars want wij bieden u wel 100% zekerheid! Krijgt u uw oude woning niet verkocht? Denkt u: “Kon ik mijn oude huis maar inruilen.”? Zoek dan niet langer! U kunt uw oude huis namelijk inruilen bij Nivas B.V. ! Wij zijn altijd geïnteresseerd om uw oude woonhuis in te ruilen en komen direct op bezichtiging. Nadat wij uw woning bezichtigd hebben brengen wij direct een een realistisch bod uit op uw woning. Binnen een dag kan de volledige transactie geregeld zijn ZONDER TUSSENKOMST VAN EEN MAKELAAR EN HOGE COURTAGEKOSTEN. Als gewenst kan alles via uw eigen notaris lopen. Wij passen ons aan! Zoek niet langer en ruil uw huis in tegen een van onze woningen!

Wij vinden alles interessant en ruilen alles van waarde in, zelfs boten of auto’s!
Wij gaan graag met u om de tafel om de mogelijkheden te bespreken!

Vindt u uw droomwoning niet tussen ons aanbod? Ook dan kunnen wij een bod uitbrengen op uw huis.
Wij bezichtigen uw oude woning en brengen direct een bod uit ZONDER FINANCIERINGSVOORBEHOUD.


Voor meer informatie over onze werkwijze klikt u hier.

Financiering nodig voor de aankoop van een woning?

Een financiering aanvragen bij een bank is tegenwoordig niet meer zo makkelijk als vroeger. Het is een langdurig en onzeker proces en als u niet op de hoogte bent van hoe financieringen werken is het een hoge drempel om te trotseren. Bent u geïnteresseerd in een woning tussen ons aanbod maar heeft u een financiering nodig? Ook dan bieden wij de oplossing. Wanneer u zich bindt aan ons dan binden wij ons aan u en begeleiden wij u graag in het verkrijgen van een financiering!

Opzoek naar een Bedrijfspand / Bedrijfsruimte om te kopen?

Naast woningen hebben wij een breed assortiment in bedrijfspanden, bedrijfshallen, winkelruimtes etc. Heeft u een eigen bedrijf en bent u opzoek naar een nieuwe locatie kopen? Kijk dan tussen ons aanbod! Al het bedrijfsonroerendgoed in ons aanbod is ons eigendom. U kunt dus direct met ons aan de tafel om te onderhandelen over de koop- of huurprijs met de bijkomende voorwaarden.

Uw bedrijfspand inruilen

Geen probleem! Wij ruilen ook uw verouderde bedrijfspand in tegen een nieuwe bedrijfsruimte tussen ons aanbod! Wij komen uw pand bezichtigen en brengen direct een bod uit. Nivas B.V. biedt 100% zekerheid zonder financieringsvoorbehoud. Zo bent u altijd verzekerd dat de ruil of koop 100% doorgaat. Bij interesse kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Bent u enkel geinteresseerd om uw bedrijfspand te verkopen? Verkoop ons dan uw bedrijfspand voor de beste prijs. Meer weten over onze werkwijze? Klik dan hier.

Verkopen

Wilt u uw woning verkopen voor de beste prijs?

In de huidige economie wordt het steeds moeilijker om uw huis te verkopen. Dit is natuurlijk vooral erg lastig wanneer u toe bent aan uw nieuwe woning of de woonkosten u teveel worden. Beloofden makelaars de oplossing, maar staat uw woning ondanks alle beloftes na maanden nog steeds te koop? Heeft u vaker de koopprijs verlaagd maar nog steeds geen succes? Wilt u geen courtagekosten betalen voor de verkoop van uw huis? Dan bieden wij u de oplossing! Wilt u uw woning direct verkopen tegen het beste bod en zonder dure makelaarskosten? Dat kan! Wij als Nivas B.V. kopen uw woning direct over voor de beste prijs. U betaald GEEN COURTAGEKOSTEN van de makelaar en wij kunnen de verkoop laten plaast vinden via uw eigen notaris. Bij ons hoeft u niet bang te zijn voor addertjes onder het gras en bent u verzekerd van een 100% zekere verkoop. Zoek niet verder en verkoop uw woning vandaag nog aan ons! Klik hier en biedt ons uw woning aan. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Opzoek naar het beste bod voor uw bedrijfspand?

Wij zijn gespecialiseerd in de koop en verkoop van bedrijfspanden. Wilt u dus uw bedrijfspand verkopen? Wilt u dure makelaarskosten besparen? Biedt uw bedrijfspand dan aan ons aan! Binnen 24 uur komen wij uw bedrijfspand taxeren en brengen wij direct het beste bod uit zonder financieringsvoorbehoud. Wij zijn geïnteresseerd in alle soorten bedrijfspanden: Horecapanden, opslagpanden, winkelruimtes en opknappanden. De transactie kan plaatsvinden via eigen notaris en u hoeft zich geen zorgen te maken dat wij het aankoopbedrag niet rond krijgen. Kiest u voor een zekere verkoop van uw bedrijfsruimte? Twijfel dan niet langer en bekijk hier hoe u het beste uw bedrijfsruimte aan ons kunt aanbieden!

Executieverkoop voorkomen met Nivas B.V.

Wanneer een pand wordt geveild door de bank loopt de eigenaar het risico dat het pand ver beneden de waarde wordt verkocht en de eigenaar vervolgens opgezadeld zit met een enorme restschuld bij de bank. In de huidige economie komen executieverkopen helaas steeds vaker voor. Wanneer u uw hypotheekkosten niet meer kunt financieren en uw pand met executie wordt bedreigd valt dit erg zwaar. Door de paniek die vervolgens ontstaat winnen mensen verkeerde informatie en voorkomen zo tevergeefs de executieverkoop. Wordt uw pand met executieverkoop bedreigd? Wilt u alles eraan doen om de executieveiling te voorkomen? Neem dan contact op met Nivas B.V. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het voorkomen van executieverkopen en wij weten precies wat erbij komt kijken en wat u kunt verwachten. Uw case heeft bij ons altijd de prioriteit! Wij proberen zo snel als mogelijk de executieverkoop te voorkomen en de financiële schade die het voortbrengt trachten wij voor u te minimaliseren. Een van onze aanpakken is dat wij uw pand taxeren en direct het hoogste bod uitbrengen zonder financieringsvoorbehoud. De transactie en betaling kan binnen een dag geregeld zijn. Wilt u uw pand verkopen en terug huren? Die mogelijkheid bespreken wij graag. Zo hoeft u dus niet te verhuizen en blijft u in uw vertrouwde omgeving. Wacht niet langer en neem direct contact met ons op! Elke dag telt.

Uw woning of bedrijfspand aanbieden?

Wij brengen het beste bod uit op uw woning of bedrijfspand! Stuur ons een een email naar info@nivasbv.nl met de volgende informatie:
U kunt daarvoor gebruik maken van ons online formulier.

Na het ontvangen van de informatie zullen wij binnen 24 uur contact met u opnemen om uw pand te komen taxeren.
Na taxatie brengen wij vrijwel direct een vrijblijvend bod uit.
Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

Huren

Op zoek naar een huurlocatie voor uw bedrijf?

Naast ons koopaanbod van woningen en bedrijven verhuren wij ook enkele bedrijfspanden, bedrijfshallen en winkelruimtes. Wij verhuren helaas geen woonhuizen. Heeft u een eigen bedrijf en bent u opzoek naar een nieuwe locatie? Zoekt u een locatie voor een scherpe huurprijs? Kijk dan tussen ons aanbod! Al het bedrijfsonroerendgoed in ons aanbod is ons eigendom. U kunt dus direct met ons aan de tafel om te onderhandelen over de huurprijs met de bijkomende voorwaarden. Wacht niet te lang! Vanwege onze scherpe prijzen zijn onze huurpanden altijd binnen no-time verhuurd. Ziet u een geschikt pand? Neem dan nu contact met ons op.