Over Nivas B.V.

Nivas B.V.

Verkoop - Verhuur - Aankoop - Inruil

  • Verkoop / Verhuur Woning
  • Verkoop / Verhuur Bedrijfspanden
  • Aankoop Woning
  • Aankoop Bedrijfspanden
  • Inruilmogelijkheden

Nivas B.V. de vastgoedontwikkelaar!

Nivas B.V. is een onafhankelijke en zelfstandige vastgoedontwikkelaar die zich nu al meer als 20 jaar specialiseert in de sector onroerend goed. Wij kopen direct van particulieren: woonhuizen, appartementen, bedrijfspanden, winkelpanden, horecapanden en noem zo maar op. Achterstallig onderhoud of vervallen pand? Geen probleem! Deze panden zien wij het liefst. Wij focussen ons op het kopen van oudere woningen en bedrijfspanden om deze erna terug te brengen in hun glorieuze staat! Zo stimuleren wij de vastgoedmarkt en dragen wij ons steentje bij.

Wilt u uw woning of bedrijfspand verkopen?

Wij brengen graag een vrijblijvend bod uit op uw woning zonder financieringsvoorbehoud: Dit houdt dus in dat u zich niet zorgen hoeft te maken of wij het aankoopbedrag rond kunnen krijgen. Nivas B.V. werkt niet als makelaars. U betaalt dus geen dure makelaarskosten en de notariskosten nemen wij voor onze rekening. Natuurlijk bieden wij u de keuze om de transactie bij uw eigen notaris te laten plaatsvinden. Nivas B.V. biedt u een makkelijk proces en 100% zekerheid! Voor meer informatie klikt u hier.

Op zoek naar uw droomhuis of nieuwe locatie voor uw onderneming?

Ook hiervoor bent u bij Nivas B.V. aan het juiste adres. Alle bedrijfspanden en huizen die wij aanbieden op onze site zijn ons eigendom, wij fungeren niet als makelaar en u kunt dus direct met ons in onderhandeling! Neemt u gerust een kijkje tussen ons aanbod woningen en/of bedrijfspanden.

Ook zijn wij altijd geïnteresseerd om uw woning of bedrijfspand in te ruilen met een pand uit ons aanbod! Meer informatie over onze werkwijze hierin vindt u hier.

Wij vinden alles interessant en ruilen alles van waarde in, zelfs boten of auto’s! Wij gaan graag met u om de tafel om de mogelijkheden te bespreken!

Wilt u een afspraak maken, neemt u dan gerust contact met ons op.